Uitzenden nieuwe stijl

In de Financiële Telegraaf van zaterdag 23 januari 2016 staat te lezen dat de uitzendbranche over datum is en dat het traditioneel uitzenden wordt geregeerd door zinloze kpi’s en cijfertjes, aldus Maartje Daamen en Ingrid de Graaf. De twee richtten uit onvrede met de traditionele uitzendmarkt hun eigen onderneming op.

Waar het voor opdrachtgevers vooral om draait, is waarde toevoegen. „Klassieke uitzenders schuiven vooral cv’s door. Intercedenten worden gestuurd op onzinnige kritische prestatie indicatoren (kpi’s) als hoeveel klantafspraken maak je of hoeveel informatieboekjes heb je afgegeven”, zegt De Graaf.
Bron: Telegraaf.nl Lees volledige artikel

Wij van VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL onderschrijven de kritiek uit het artikel. Mede hierom zijn wij ons eigen onderneming gestart, waarbij verdieping in uw bedrijfsproces en het overnemen van uw werkgeversrisico’s centraal staan in onze dienstverlening. Waarbij gaan wij desgewenst met u een resultaatverbintenis aan, waarbij u ons kan afrekenen op basis van vooraf afgesproken resultaten. Hiermee dragen wij er graag toe bij, dat u op het gebied van Human Resources het optimum tussen flexibiliteit en (resultaat)zekerheid realiseert!

Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om uw bedrijfsvoering op solide wijze te versterken.

Tjakko Koldewijn
 06-34955789
J. de Vries
 

 

© 2018 VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL | Alle rechten voorbehouden | KVK 65936523 | Realisatie: Label79