Nieuwe flexwet drama voor mkb

Een artikel uit de Financiële Telegraaf van zaterdag 27 februari 2015 stelt, dat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) grote problemen met het beëindigen van arbeidsovereenkomsten ondervinden. Bovendien krijgen ondernemers die af willen van een werknemer vaker nul op het rekest van de rechter, omdat zij hun personeelsdossiers niet op orde hebben. Dat blijkt uit een inventarisatie van juridisch dienstverlener DAS in aanloop naar de eerste evaluatie van de WWZ van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid komende woensdag.

Vooral de betaling van de transitievergoeding vormt een knelpunt. Bovendien krijgen ondernemers die af willen van een werknemer vaker nul op het rekest van de rechter, omdat zij hun personeelsdossiers niet op orde hebben. Dat blijkt uit een inventarisatie van juridisch dienstverlener DAS in aanloop naar de eerste evaluatie van de WWZ van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid komende woensdag.
Bron: Telegraaf.nl Lees volledige artikel

VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL ontzorgt u, door alle werkgeversrisico’s op zich te nemen. In tegenstelling tot traditionele uitzendconstructies hebben onze projectmedewerkers van meet af aan direct een dienstverband met een volwaardig arbeidsvoorwaardenpakket. Met ons behoudt u het voordeel van een flexibele schil zoals u dit van een uitzendbureau gewend bent maar zonder dat dit ten koste gaat van de maatschappelijke positie van de flexwerker. Hier voegen wij door het bieden van zekerheden aan onze medewerkers een hogere kwaliteit en productiviteit aan toe. Op deze wijze dragen wij op onderscheidende en maatschappelijk verantwoordelijke wijze bij aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien wij u getriggerd hebben of als u meer wilt weten. Graag wisselen wij met u van gedachten over het inrichten van uw flexibele schil.

Tjakko Koldewijn
 06-34955789
J. de Vries
 

 

© 2018 VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL | Alle rechten voorbehouden | KVK 65936523 | Realisatie: Label79