Werkwijze

Wij willen precies weten wat voor projectmedewerker u zoekt, met welke competenties, achtergrond en drijfveren; wij zullen net zoveel tijd in uw opdracht investeren als nodig is, om tot de perfecte match te komen. Onze werkwijze vergt meer tijdsinvestering van uw kant, dan u wellicht gewend bent van een traditioneel uitzendbureau maar levert u uiteindelijk tijdwinst en geld op.

Onze projectmedewerkers zullen bij ons in dienst zijn en bij u werkzaamheden uitvoeren; wij begeleiden de werknemer persoonlijk en verzorgen indien nodig, diens beroepsgerichte opleiding (tot bijvoorbeeld Lasser).

Op deze wijze hebben wij onder andere een oplossing voor het probleem waar veel werkgevers vandaag de dag mee kampen; “waar vind ik vakkundig (extern) personeel, dat bovendien past bij mijn bedrijfscultuur?” Zodoende dragen wij op onderscheidende en maatschappelijk verantwoordelijke wijze bij aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering en ontzorgen wij u bij tal van personele (bezettings)vraagstukken, zodat u zich op uw kerntaken kan blijven richten.

 

© 2018 VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL | Alle rechten voorbehouden | KVK 65936523 | Realisatie: Label79