Contractvormen

VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL heeft een eigen aanpak in arbeidsflexibilisering: Wij zijn geen bureau dat personeel uitzendt, maar dat op projectbasis werkzaamheden en werkgeversrisico’s van u aanneemt. De projecten hebben bij voorkeur een looptijd van minimaal 12 maanden en gedurende de looptijd bewerkstelligen wij samen met u een comakership.

Onze managementfilosofie en werkwijze bestaan uit heldere afspraken in de vorm van projectovereenkomsten, strakke regie en voortgangscontrole van de projecten, consistentie bij de uitvoering van de projecten op directieniveau, het operationele projectmanagement en het uitvoerende niveau.

Op basis van uw personele vraagstukken bespreken wij graag samen met u welke mogelijkheden wij te bieden hebben. Daarbij zijn er qua calculatie twee varianten mogelijk, detachering en contracting:

 

Bij de eerste optie wordt afgerekend op regiebasis. Gewerkte uren worden tegen een overeengekomen uurtarief gefactureerd.


Contracting, de tweede optie, gaat verder omdat er afgerekend wordt op basis van resultaat. Op deze manier leveren wij aan u flexibiliteit en zekerheid door het onder eigen regie uitvoeren van de werkzaamheden en het overnemen van uw werkgeversrisico’s.


Vanaf het moment dat onze projectmedewerkers 2 jaar ten behoeve van u werkzaamheden hebben verricht, bestaat voor u de voorwaardelijke mogelijkheid om de projectmedewerker over te nemen.

 

© 2018 VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL | Alle rechten voorbehouden | KVK 65936523 | Realisatie: Label79