Vakgebieden

Wij bieden jou uitdagend werk in de vakgebieden:

Techniek


Focus op de uitvoerende beroepen op MBO-niveau (bijv. Monteurs, Cnc verspaners & Lassers). Heb je een andere technische achtergrond dan de aangeboden functie? Informeer naar de omscholingsmogelijkheden die wij middels een praktijkopleiding kunnen bieden!


Productie


Focus op de uitvoerende beroepen op MBO-niveau (bijv. Machine operators, Hef- en Reachtruckchauffeurs) Heb jij ervaring in de productie en sluit jouw werkervaring mogelijk niet aan op de aangeboden functie? Informeer naar de omscholingsmogelijkheden die wij middels een praktijkopleiding kunnen bieden!

Administratie


Focus op de uitvoerende beroepen op MBO-niveau (bijv. Medewerkers Contactcenter, Backofficemedewerkers).

 
 
 
 

VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL is gespecialiseerd in het aannemen van projecten in de bovengenoemde vakgebieden en wij voeren deze projecten uit met onze eigen projectmedewerkers. Met andere woorden; je voert jouw werkzaamheden uit bij een opdrachtgever en je bent in dienst van ons.

Mocht jouw werkervaring of opleidingsachtergrond niet geheel aansluiten op de aangeboden vacature en ben je bereid in jouw toekomst te investeren? Informeer dan naar de omscholingsmogelijkheden die wij middels een praktijkopleiding kunnen bieden. Hiermee hebben wij een oplossing voor het probleem van veel goed gekwalificeerde praktijkmensen, die niet over ‘het juiste papiertje’ beschikken, waardoor zij moeilijk aan hun gewenste baan kunnen komen. Graag bieden wij jou deze mogelijkheid wel!

Mail of bel ons voor een afspraak 06-34955789

 

© 2018 VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL | Alle rechten voorbehouden | KVK 65936523 | Realisatie: Label79