Contractvormen

Wij hanteren twee verschillende soorten arbeidsovereenkomsten. Een contractvorm in loondienst bij VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL of een contract voor de duur van een project:

Contractvorm in loondienst

Als je bij ons in loondienst werkt, krijg je eerst een contract voor bepaalde tijd. Dit betekent dat je jouw werkzaamheden uitvoert bij een opdrachtgever en dat je in dienst bent van ons.

Nadat je 2 jaar ten behoeve van eenzelfde opdrachtgever werkzaamheden hebt verricht, bestaat de voorwaardelijke mogelijkheid voor de opdrachtgever om jou van ons over te nemen, zodat je direct bij de opdrachtgever in dienst komt. Indien de opdrachtgever of jij dit niet wenselijk acht, behoort een omzetting van onze samenwerking naar onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.


Contract voor de duur van een project

Als projectmedewerker heb je een arbeidsovereenkomst voor de duur van het project. Bij het eindigen van het project eindigt ook de arbeidsovereenkomst. We kijken vervolgens graag samen met jou of er nog een ander geschikt project voor je is. Heb je vragen, opmerkingen of wil je contact opnemen met VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL? neem contact op via: info@veelzijdige-vakmensen.nl.

 

© 2018 VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL | Alle rechten voorbehouden | KVK 65936523 | Realisatie: Label79